085 016002824 uur per dag

Uitvaart

Persoonlijke uitvaart

Bij het voorbereiden van een uitvaart maakt u veel keuzes. Over begraven of cremeren, wel of niet een afscheidsdienst, een rouwkaart, het vervoer… Onyx Uitvaart in Diemen begeleidt u in het maken van deze keuzes. We nemen alles stap voor stap met u door.

Voor Onyx Uitvaart in Diemen is elke uitvaart een persoonlijke uitvaart. Elke uitvaart is maatwerk. Of u nu kiest voor een afscheid in besloten kring, een dienst in de aula van het crematorium of de begraafplaats, of een afscheid in de kantine van de voetbalclub. Of u nu kiest voor een eenvoudige kist of meer luxe variant. Of u nu kiest voor geen of een eenvoudige condoleance of een aangeklede borrel. Bij een uitvaart gaat het immers om wie iemand was. En daarbij maken vooral de inhoud van de speeches en eventuele rituelen dat men zegt: dat paste precies bij de overledene.

Voor de meest voorkomende crematies en begrafenissen hebben wij pakketten samengesteld. Zodat u meteen weet waar u financieel aan toe bent. In de pakketten zijn alle diensten die u minimaal nodig heeft voor een uitvaart opgenomen. Soms aangevuld met extra producten of diensten.  U vindt de pakketten hier. Heeft u andere wensen, dan maken wij binnen 24 uur een begroting voor u. Zodat u ook dan snel weet waar u financieel aan toe bent.

Wilt u meer inspiratie opdoen voor uw uitvaart in Diemen? Of weten met welke keuzes u te maken krijgt?

Onder Voor overlijden vindt u informatie over zaken die u al bij leven kunt regelen.
Bij overlijden geeft u inzicht in wat te doen direct na het overlijden van een dierbare.
Het kopje Uitvaart regelen laat u zien over welke zaken u besluiten zult moeten nemen bij het regelen van een uitvaart.
En onder Na de uitvaart treft u informatie aan over onder meer grafmonumenten en asbestemmingen.